onsdag den 13. februar 2013

Endelig ethiopien

Hej alle.
Endelig et sted hvor der er internet der virker. Jeg har nu koert lige over 2800km og er naet igennem Egypten og Sudan. Jeg er i oejeblikket i Bahir-Dar i Ethiopien og har hviledag. Turen har vaeret meget afvekslende fra det helt pandekage flade sudan, hvor det var op mod 50C paa vejene til Det absolut alt andet end flade Ethiopien der byder paa de mest spektakulaere udsigter naar jeg sidder og er aller mest forpint og forpustet op af stigningerne.

Jeg har fundet ud af hvor svaert det er at blogge uden at have en computer med selv, derfor proever jeg at linke til et par stykke her der har masser af elektronik med og kan uploade naesten overalt. :

http://jamesinafrica.tumblr.com/ Proff. fotograf der har sindsygt flotte billeder.

bike2013.com Mike V. fra USA som ogsaa har links til flere andre af rytternes blogge.

Jeg har ikke gennemfoert to etapper indtil nu :
 1 Dirt road pga sygdom( Diarre)
1 Kongeetappen med +2500m klatring over 107 km, jeg havde simpelthen ikke benene til det efter at have vaeret syg et par dage foer.

Ellers er jeg ved godt mod og vi koerer stadigt planmaessigt mod Cape Town og jeg ser frem imod at moede den anden danske rytter der kommer I Moyale, paa graensen mellem Ethiopien og Kenya.

2 kommentarer:

 1. Mon ikk du nor at komme i form inden cape town , spændene at følge din tur her .
  God tur håber at helbredet holder
  Peter falk

  SvarSlet
 2. Godt gået...cyklet mener jeg. Har stor gläde af de som blogger hele tiden, har dog lidt svärt at forstå hollandsk...
  Nog kommer du at väre i superform når du kommer frem!!!Også inden!!
  Forsat god tur, håber selvgölgelig at du kan cykle så mange etapper som muligt, men diarre er vel noget de fleste får en eller anden gang!!
  Asta

  SvarSlet