onsdag den 2. januar 2013

Lidt om det vigtigste udstyr

Min cykel: Salsa Fargo
En turcykel med skivebremser der kan køre med almindelige landevejsdæk, men også køre med gode fede mountainbikedæk når det er dårlige grus og jordveje.
Jeg kører med en god gammeldags Brooks lædersadel, den er lidt bredere og når den er kørt til er det ligesom at side i en sofa. Jeg har 2 sadelpinde med, en affjedret og en normal.

Mit telt : Vango Halo 200.


Et to-tre personers kuppeltelt med masser af plads indeni og god højde, så det ikke bliver alt for klaustrofobisk at skulle bo i over 4 måneder.
det kan stå uden pløkke, men er mere stabilt og står medre med  to pløkke( eller store sten).

Min sovepose : Western Mountaineering Badger
Dette er absolut overkill, den er egentlig alt for varm til turen, men den kan lynes op og bruges som dyne sammen med min silkelagenpose..
Det er en god, meget let dun sovepose beregnet til mænd der spiser sin havregryn, eller folk der ikke kan lide små smalle soveposer. Komfort temperaturen er ca -10C og jeg regner ikke med vi kommer meget længere ned end omkring 0C.

Liggeunderlag : Exped 7
Et oppusteligt liggeunderlag med indbygget pumpe( man bruger hænderne) det er 7 cm tykt og fyldt  med dun indeni, Det super komfortabelt og dejligt varmt at ligge på, når man lærer at det ikke bare skal pumpes op så det er stenhårdt.


Det er de ovennævnte ting jeg kommer til at bruge omkring 18 af døgnets 24 timer med eller på. Hvis de ikke er i orden, så gør det dagen og natten meget sværere. det betyder at jeg skal bruge mere energi på unødvendige ting og det slider så endnu mere på kroppen.

Derfor skal grundudstyret altid virke, det er ikke købt fordi det er smart, flot, mode rigtigt eller hightech. 
Det er købt fordi det er gennemtestet og virker og hvis det går i stykker kan laves med enkle midler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar